ROUTE


JMR
Van der Takstraat 46 
3071 LM Rotterdam 
tel: 010-4331300

MET DE AUTO

Vanuit Den Haag / Amsterdam / Gouda / Utrecht:
Vanaf de A20 richting Dordrecht aanhouden, via de A16. Je neemt afslag nr.25 Rotterdam Centrum / Capelle a/d IJssel. Vervolgens hou je richting Centrum aan. Je rijdt nu op de Maasboulevard. Je neemt de afslag Willemsbrug / Noordereiland. Op de brug neem je de busbaan, deze is namelijk ook voor bestemmingsverkeer Noordereiland. Bij de eerste stoplichten die je tegenkomt ga je naar rechts. Je bent nu in de Van der Takstraat. JMR is gevestigd op nummer 46.

Vanuit Dordrecht / Gorinchem:
Op de snelweg richting Rotterdam houd je de richting Capelle a/d IJssel aan. Na de Brienenoordbrug neem je direct afslag nr.25 Rotterdam Centrum / Capelle a/d IJssel. Vervolgens hou je richting Centrum aan. Je rijdt nu op de Maasboulevard. Je neemt de afslag Willemsbrug / Noordereiland. Op de brug neem je de busbaan, deze is namelijk ook voor bestemmingsverkeer Noordereiland. Bij de eerste stoplichten die je tegenkomt ga je naar rechts. Je bent nu in de Van der Takstraat. JMR is gevestigd op nummer 46.

Vanuit Vlissingen / Zierikzee / Rotterdam-Zuid:
Vanaf de A29 rijd je door de Heinenoordtunnel richting Zuidplein. Bij Zuidplein aangekomen ga je richting Maasbruggen. Bij de Maasbruggen aangekomen neem je de richting Willemsbrug. Je rijdt uiteindelijk onder een gebouw door, dan ga je bij de stoplichten links de Koninginnebrug over. Na deze eerste brug ga je rechtdoor (dus niet naar rechts de Willemsbrug over). Je bent nu in de Van der Takstraat. JMR is gevestigd op nummer 46.

Vanuit Rotterdam Centrum:
Vanuit het centrum rijd je naar de Willemsbrug. Je gaat de Willemsbrug over richting het Noordereiland. Op de brug neem je de busbaan, deze is namelijk ook voor bestemmingsverkeer Noordereiland. Bij eerste stoplichten die je tegenkomt ga je naar rechts. Je bent nu in de Van der Takstraat. JMR is gevestigd op nummer 46.

PARKEREN
Parkeren op het Noordereiland is gratis!MET HET OPENBAAR VERVOER

Vanaf Metrostation Zuidplein:
Hier neem je de metro richting Centraal Station. Je stapt uit bij halte Wilhelminaplein. Vanaf hier loop je richting de oude Spoorbrug / Noordereiland. Voor de Spoorbrug loop je linksaf de Koninginnebrug over. De Van der Takstraat ligt in het verlengde van deze brug. JMR is gevestigd op nummer 46.

Vanaf Centraal Station:
Bij Centraal Station neem je Metro E (richting Slinge) of Metro D (richting de Akkers) en stapt uit bij halte Wilhelminaplein. Vanaf hier loop je richting de oude Spoorbrug / Noordereiland. Voor de Spoorbrug loop je linksaf de Koninginnebrug over. De Van der Takstraat ligt in het verlengde van deze brug. JMR is gevestigd op nummer 46.

Vanaf station Blaak: 

Bij Blaak neem je bus 32 of 47. Nadat je over de Willemsbrug (de rode brug over de Maas) bent gegaan, stap je uit bij de tweede halte. Je staat nu op de Koninginnebrug. De Van der Takstraat is de straat in het verlengde van de Koninginnebrug. JMR is gevestigd op nummer 46.