Over JMR | JMR NL

Over JMR

JMR bestaat sinds 1993 en is onder leiding van Mark Rouwenhorst en Jasper Scholte uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende evenementenorganisaties van Nederland.

Grootse evenementen
In 1997 heeft JMR de welbekende Dance Parade in Rotterdam opgestart en dertien jaar georganiseerd. Hiernaast heeft JMR door de jaren heen op eigen initiatief allerlei (groot- en kleinschalige) evenementen, zoals Strand aan de Maas, Camping Rotterdam, De Nacht van de Kaap, Art at the Warehouse en het Bootstock Festival georganiseerd. Ook produceert JMR in opdracht evenementen, zoals het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland en de grote vuurwerkshow tijdens de Nationale Nieuwjaarsnacht op de Boompjes. 

Alles is mogelijk
JMR heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een organisatiebureau dat gespecialiseerd is in de productie en uitvoering van publieks-, business- en sportevenementen. JMR organiseert veelal evenementen op eigen initiatief, maar ook in opdracht van het bedrijfsleven en de overheid. Met bijna een kwart eeuw ervaring heeft JMR de nodige kennis en expertise in huis, of binnen handbereik, om vrijwel alles mogelijk te maken. Het handelsmerk is dan ook het ontwikkelen van strak georganiseerde en uniek geprogrammeerde evenementen.

U zoekt?
Bent u op zoek naar een creatieve producent voor uw evenement? Wilt u een bedrijfsfeest organiseren, maar u weet niet hoe? Wilt u uw merk verbinden aan één van de evenementen van JMR en daarmee het juiste publiek bereiken? Voor al dit soort vragen en meer informatie, kunt u contact opnemen met Jelle Simons via:

Tel: 010-4331300
E-mail: jelle@jmr.nl

Over JMR 3.png